• IPM 2019

    Bedankt voor uw bezoek!

Contactgegevens

Aalsmeerderweg 890
1435 EX Rijsenhout
T: +31 (0)297 230 850
F: +31 (0)297 230 855
info@elstgeestyoungplants.nl

Elstgeest Youngplants

Al meer dan 25 jaar houden wij ons bezig op het gebied van jongplanten. Onze kwekerij, gevestigd in Rijsenhout, is volledig ingericht om de opkweek en vermeerdering van jongplanten zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Het gehele proces en alle faciliteiten zijn erop gericht om de jongplanten alle zorg en aandacht te geven die ze zo hard nodig hebben.

Naast onze productielocatie in Rijsenhout hebben we contracten met stekproductielocaties in Tanzania en Oeganda waar we een deel van onze stekproductie onderbrengen. Naast de stekken van deze eigen productielocaties wordt door ons ook ingekocht bij andere buitenlandse producenten, allen geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. Hierdoor kunnen wij u jaarrond van hoge kwaliteit stekken voorzien.

Behalve jongplanten vanuit stek leveren we ook vele planten vanuit weefselkweek. Door al onze wereldwijde contacten hebben we de mogelijkheid om vele weefselkweekproducten van hoge kwaliteit te laten produceren of in te kopen. Ook zetten we op verzoek van onze klanten hun eigen (eventueel beschermde) producten in voor weefselkweek..

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees verder op onze site of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.